Handleiding Licentieserver

voor gebruikers

Om je gemakkelijk op weg te helpen hebben we dit even in beeld gebracht. Je gebruikt de licentie server best in een Chrome browser om alle functies optimaal te gebruiken.

Ben je een geregistreerde gebruiker?

Log dan in met je oude gegevens op de vernieuwde lic.sensotec.be en link indien gewenst jouw Google of Microsoft account aan de oude logingegevens. Dankzij deze Single sign-on log je met je Google of Microsoft account ook in op de webapp en de chrome extensie web2speech. Je kan ook op elk moment je gebruiksnaam en wachtwoord aanpassen.

Ben je een nieuwe gebruiker?

Super, nog één stap te gaan om jouw nieuwe software te gebruiken.

 

Ga naar lic.sensotec.be om jouw gegevens aan de licentie te koppelen.  Maak een nieuwe beheerder of gebruiker aan door op de knop ‘Aanmaken’ te klikken. Aan de rechterkant vul je de gevraagde gegevens in zoals het serienummer of registratiecode die je bij de aankoop van ons hebt doorgekregen.

 

Klik op Volgende om een gebruiksnaam en wachtwoord te kiezen. Vervolledig je profiel met je e-mailadres, naam, geboortedatum, land en taal.

 

Zo nu ben jij de beheerder van jouw profiel. In één overzicht zie je de gegevens en de producten waar je toegang tot hebt.

 

Nu kan je ook jouw Google of Microsoft account linken met je profiel. Zo heb je binnenkort heel snel en gemakkelijk toegang tot de webapp en chrome extensie web2speech.

Ben je een sitebeheerder?